You're currently astray in Le Romance's zone.| Dashboard | +Follow

Contest Blog Menawan Kalbu

Ini adalah STICKY POST.Sila ke older post untuk ke entry terbaru.


http://3.bp.blogspot.com/-n-Ex9flj_MM/TqU28v580KI/AAAAAAAAA60/Fkws2w92mXw/s400/contest+banner-2.png

Procedures.
  1. WAJIB follow blog ASKAR PINK dan AMALINA LAND. #Follow Kak Innanie sekali, WAJIB okay.
  2. LIKE PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND - AMALINA LAND just click button LIKE di atas widget follower.
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog AMALINA LAND (Jika anda dari blog AMALINA ) dan ASKAR PINK (Jika anda dari blog ASKAR PINK).
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Lepas dah buat semua tu, letak link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog Amalina. Kalau dari blog ASKAR PINK, letak link contest di blog Askarrpink.
  9. Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan. 
  10. Dan penyertaan anda akan terbatal sekiranya syarat-syarat di atas tidak dipenuhi.

Hadiah (UPDATED)
  • FIRST PRIZE : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM20 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • THIRD PRIZE : RM 10 TOPUP (Maxis,Digi, Celcom)
  • *Kalau taknak topup, bank-in pun boleh tapi hanya BANK ISLAM sebab tu je bank yang ada kat kawasan rumah kami, haha.
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request).
  • Special (2 PEMENANG) : Unique PhotoFrame sponsored by Kak Innanie.
Cara pemilihan pemenang
  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
  • Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
  • Blog yang kreatif design.

Tarikh tutup: UPDATED. 24 November 2011. (tarikh kat banner tu korang buat buat tak nampk je xD)

Tagging
  • www.she-is-she.co.cc/
  • http://mcjellyyz.blogspot.com/

// Amin Hakimie

2 comments:

  1. Ika dah check penyertaan awak. Terima kasih sebab sudi join. Goodluck :) Hugs from me ^^

    ReplyDelete
  2. Hehe,thanks.Okay,i hug you too /ecececeh\ *GATE*

    ReplyDelete