You're currently astray in Le Romance's zone.| Dashboard | +Follow

♥Snowy Girl♥

~I always been a shy of boy !~
1...2...3...ha!Dah 3 minggu aku tak update blog ni.Maklumlah...sibuklah katakan.Ni aku nak cerite sikit kat korang semua tapi malulah...Jom dengar cerite aku ni,camni mula-mulanye...Masa belajar Math,tengah-tengah belajar tibe-tibe munculah Puan Kong tepi pintu.Dia bawa budak baru!Budak baru tu perempuan,CUN pulak!Dahlah putih macam salji lepas tu cantik pulak.....Sedang aku dibuai khayalan,aku punye tak perasan aku terlepas cakap!

"Cun jugak budak baru tu!"

Pastu ramai yang dengar,malu giler...!Pastu sejak daripada insiden hari tu......GOSSIP tu tersebar meluas yang aku suka kan budak tu....Tapi memang aku suka die pon....tapi malu nak cakap!Amin,Amin!Sekarang die dah tau yang aku suke kat die.LAGI BERTAMBAH MALU!Ni semua die orang punye pasal lah,nak aku sebut nama dia yang menjatuhkan repotasi aku kat kelas tu...ni die antaranya Firdaus,Ayis dan Adlan...Eh terlupe nak sebut nama die...SORRY eee...btul ni nak tau name die siape?Nama dia adalah.......NUR FARHANIS! 


Ha! Ni gambar dia.

Nur Farhanis Faizal

*Kalau nak add dia kat Facebook tekan nama die yang telah  di-link itu  (Tulisan warna merah tu)



No comments:

Post a Comment